:: Kulipintyo ::

2019. március 26. kedd, Emánuel napja

RSS feedek

Az RSS a Really Simple Syndication szavak rövidítése. Az RSS egy olyan xml-en alapuló szabvány, amely a gyakran változó tartalmi elemek követését teszi lehetővé az egyes oldalakon.

A tartalomkövetőben elérhetővé tett tartalmakat külön alkalmazás (RSS-olvasó) segítségével, könnyedén figyelhetjük a kedvenc oldalainkon frissen megjelent híreket, bejegyzéseket, egyéb tartalmakat.

Mára már a weben is elérhetők olyan oldalak, amelyek kifejezetten RSS-olvasó funkciót látnak el, így már nincs szükség külön alkalmazás telepítésére.

Továbbá a mobil telefonok jelentős része is rendelkezik RSS-olvasóval, így bárhol bármikor értesülhetünk a számunkra jelentőséggel bíró weboldalak friss tartalmáról.

Az oldal 2 tematikus tartalomkövetőt kínál látogatói számára, ezek az alábbiak:

A bejegyzések kategórián alapuló követői az alábbiak:

Egyéb nem az oldallal kapcsolatos RSS csatornák, amelyek az oldalról érhetők el:

Kellemes szórakozást kívánok minden kedves olvasómnak.

© 2003-2019 – gi_joe

Az oldalon található szöveges tartalmak, kivéve ahol más került feltüntetésre a GNU/FDL 1.2 vagy újabb verzió feltételei szerint másolhatók, terjeszthetők és sokszorosíthatók. A szöveges tartalom másolatainak és a belőle származtatott munkáknak szintén a GNU Free Documentation License feltételeivel kell megjelenniük, a licenc változatlan másolatát és ezt a copyright-megjegyzést mellékelni kell hozzájuk.