:: Kulipintyo ::

2019. február 20. szerda, Aladár, Álmos napja

< Smittelj ossze egy doktorit >

2012. marcius 31.
kategóriák: vélemény külvilág

ugy tunik, a koztarsasagi elnokok lejtojenek ujabb allomasara erkeztunk. az egesz ugy kezdodott, hogy elvetettek az elnok kozvetlen - nep altali - valasztasanak otletet.

aztan ugy folytatodott, hogy az elnok, a nep egysegenek kepviselete helyett politizalni kezdett. egyre nyiltabban, mig vegul mar nem fogott kezet az altala kituntetett szemelyekkel. azt hittuk, ennel nincs lejjebb.

de persze kiderult, hogy megis van: egy osszelopkodott disszertacioval doktoralt „alamfo”...

oszinten remelem, hogy most mar valoban elertuk a lejto aljat, es vagy bevezetesre kerul a kozvetlen elnokvalasztas, vagy sikerul egy olyan elnokot kitermelnie a mindenkori politikai garnituranak, aki nem blamalja le meg jobban ezt az egyebkent patinas kozjogi meltosagot.

Hozzászólások:

gi_joe @ 2012. április 04. 19:26

=)

KKata @ 2012. április 04. 19:14

+1
:)

Mit szólsz hozzá?

a hozzászólások megjelenése előzetes moderáláshoz kötött

© 2003-2019 – gi_joe

Az oldalon található szöveges tartalmak, kivéve ahol más került feltüntetésre a GNU/FDL 1.2 vagy újabb verzió feltételei szerint másolhatók, terjeszthetők és sokszorosíthatók. A szöveges tartalom másolatainak és a belőle származtatott munkáknak szintén a GNU Free Documentation License feltételeivel kell megjelenniük, a licenc változatlan másolatát és ezt a copyright-megjegyzést mellékelni kell hozzájuk.