:: Kulipintyo ::

2019. április 18. csütörtök, Andrea, Ilma napja

< Shut up and hack >

2008. oktober 22.
kategóriák: én-blog linux

osszefutottam ma hazafele jovet Andrassal, aki termih neven fejleszti a tpgt gepiras oktato programot, es szoban bugreportoltam neki, hogy valami gubanc volt a kozephalado leckekkel. persze egybol szememre hanyta, hogy irasban miert nem jeleztem, ugyhogy megigertem neki, hogy amint hazaertem, egybol jelentkezem. meg is neztem, de megvannak a leckek. aztan rajottem, hogy ha jol dereng, az volt a baj, hogy nem valasztottam kiosztast, es miutan beallitottam a magyar nyelvet, akkor egybol megjavult a dolog.

igy aztan gondoltam, megprobalom reprodukalni a hibat, toroltem a konfig allomanyt, es elinditottam a programot. megkerdezte, letrehozhatja-e a beallito fajlt, amire ha igent valaszoltam, minden jol mukodott, ha nemet, akkor megjelent, par helyen hogy a lecke nincs kesz.

tekintettel arra, hogy ha angol nyelvure allitom a kiosztast, akkor is ezt kapom, ez azt jelenti, hogy a bug abban rejlik, hogy nincsenek kesz a leckek:P

azt hiszem ez nagyon hasznos bugreport lesz, ugyhogy el is kuldom =)

a konzolos verzio letoltheto innen: szit.hu/tpgt/ a grafikus felulettel rendelkezo verzio pedig innen: szit.hu/gtpgt/

utobbi verzio kulon moralizalas temaja volt, mivel jelenleg csak win-re erheto el, amirol trefasan mindketten megallapitottuk, hogy szegyen, akkor is ha fut wine alatt... de ez hamarosan megvaltozik, legalabbis nagyon remelem.

No Comments.

Mit szólsz hozzá?

a hozzászólások megjelenése előzetes moderáláshoz kötött

© 2003-2019 – gi_joe

Az oldalon található szöveges tartalmak, kivéve ahol más került feltüntetésre a GNU/FDL 1.2 vagy újabb verzió feltételei szerint másolhatók, terjeszthetők és sokszorosíthatók. A szöveges tartalom másolatainak és a belőle származtatott munkáknak szintén a GNU Free Documentation License feltételeivel kell megjelenniük, a licenc változatlan másolatát és ezt a copyright-megjegyzést mellékelni kell hozzájuk.