:: Kulipintyo ::

2019. április 18. csütörtök, Andrea, Ilma napja

< Bekave >

2008. szeptember 08.
kategóriák: külvilág vélemény

azt hiszem, itt lenne az ideje bevezetni, hogy a bkv vezetoi, illetve mindazon tisztelt munkatarsai akik az uj menetrendet, jaratszamozast, parameterkonyvet meg miegymast kidolgoztak, kidolgozzak es kidolgozni fogjak, kotelezo jelleggel a bkv jaratain utazzanak, a teljes csaladjukkal egyutt. sajnos teljes titkotartast hiaba is kovetelhetnenk meg toluk, igy az utastajekoztatas hatekonysagat meg ez esetben sem tapasztalnak meg.

valami furcsa eloerzet azt sugja nekem, hogy egy picivel talan atgondoltabb lenne a kovetkezo parameterkonyv, ha az utasok tapasztalatait is figyelembe vennek. mar persze, csak ha legalabb reszben feladatanak tekinti a bkv az utasok kiszolgalasat.

addig is aki bizsergeto izgalomra vagyik, nezegesse az emlitett tarsasag honlapjan elerheto menetrendet, kulonos tekintettel az uj jaratokra, hatha talal koztuk olyan tablazatot, ahol a 3 oszlophoz tartozo fejlec nincs osszeugorva az elso oszlop fole...

kalandra fel!

No Comments.

Mit szólsz hozzá?

a hozzászólások megjelenése előzetes moderáláshoz kötött

© 2003-2019 – gi_joe

Az oldalon található szöveges tartalmak, kivéve ahol más került feltüntetésre a GNU/FDL 1.2 vagy újabb verzió feltételei szerint másolhatók, terjeszthetők és sokszorosíthatók. A szöveges tartalom másolatainak és a belőle származtatott munkáknak szintén a GNU Free Documentation License feltételeivel kell megjelenniük, a licenc változatlan másolatát és ezt a copyright-megjegyzést mellékelni kell hozzájuk.